ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΣΤΗΝ ONLINE ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Η περίοδος των φορολογικών δηλώσεων είναι η πλέον απαιτητική από τις λειτουργίες ενός φοροτεχνικού γραφείου. Η TSConsulting έχει ποσοστό επιτυχίας στις φορολογικές δηλώσεις που αγγίζει το 100%. Η διαρκής εκπαίδευση μας και η χρήση εξιδεικευμένων φορολογικών προγραμμάτων μας βοηθά ώστε να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες λάθους.

Η φετινή χρόνια μας βρίσκει έτοιμους τεχνολογικά να υποστηρίξουμε online την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, μέσω Skype, Zoom, Viber και οποιαδήποτε άλλου online τρόπου επικοινωνίας. Κλείστε τώρα ραντεβού μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο site της TSConsulting και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για όλα τα απαραίτητα. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@tsconsulting.gr .

Επιπλέον, είτε για τους κατοίκους εξωτερικού είτε για τους μη ελληνόφωνους φίλους μας που ζουν στην Ελλάδα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας στα αγγλικά και η online υποβολή. Αρκεί να κλείσετε ραντεβού μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Η TSConsulting είναι έτοιμη να εγκαινιάσει τις φορολογικές δηλώσεις 2021 με μια προσφορά για τους φίλους της που θα προτιμήσουν την online υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης. Δίνουμε τώρα έκπτωση 25% στη δήλωση μισθωτών και το τελικό κόστος είναι στα 30€.

Εμπιστευτείτε την φορολογική σας δήλωση για την χρονιά 2021 στην ομάδα της TSConsulting.

#παντα_διπλα_σας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *