ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ 20€/ΜΗΝΑ

Η ασφάλεια υγείας και ζωής του παιδιού μας είναι πολύ σημαντική. Ειδικά τώρα πια που γίνεται προσιτή και μπορεί να ξεκινήσει από 20€/μήνα.

Οι καλύψεις που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι οι εξής:
Α) Ιατρική κάλυψη, νοσηλεία σε περίπτωση ασθένειας ή επέμβασης και η αποκατάσταση της.
Β) Εξωνοσοκομειακή κάλυψη, δηλαδή παροχή πρώτων βοηθειών στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων νοσοκομείων σε περίπτωση ατυχήματος ή έκτακτου περιστατικού.
Γ) Αποταμιευτικό πρόγραμμα μέχρι την συμπλήρωση του 18ου ή του 21ου έτους της ηλικίας των παιδιών. Με το αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορούμε να σχηματίσουμε ένα κεφάλαιο το όποιο θα βοηθήσει τα παιδιά να υλοποιήσουν τα εκπαιδευτικά τους όνειρα ή τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Τα κόστη και στις τρεις περιπτώσεις ασφάλισης είναι εξαιρετικά προσιτά. 
Ενδεικτικά ένα πρόγραμμα ιατρικής κάλυψης με πλήρη περίθαλψη σε πρότυπα νοσηλευτικά ιδρύματα μπορεί να κοστίζει 240€/έτος, ήτοι 20€/μήνα.
Στο αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορούμε να αποταμιεύουμε το πόσον που εμείς ως γονείς κρίνουμε ότι μπορούμε κάθε μήνα, ενδεικτικά, μπορούμε να ξεκινήσουμε με ποσά της τάξης των 30€/μήνα.
Όσο για τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα ενδεικτικά μπορούμε να δούμε ένα κόστος στα 10€/μήνα.

Κάθε παιδί έχει ξεχωριστές ανάγκες , εμείς είμαστε εδώ να σχεδιάσουμε μαζί ένα πρόγραμμα το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας είτε στο info@tsconsulting.gr .

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *